Woningtype in De Grandeur | Meeroeverslaan

Aan de lommerrijke Meeroeverslaan komen 9 onder architectuur ontwikkelde vrijstaande nieuwbouwwoningen. Wonen in de gemeente Groningen krijgt hier een geheel nieuwe betekenis: die van de ruimtelijkheid, het water en het groen van Meerstad en tegelijkertijd het bruisende stadsleven wat op fietsafstand is.
Dit nieuwbouwproject aan de Meeroeverslaan heeft als passende naam gekregen: De Grandeur.

Wonen
De hele aanpak van Meerstad is gericht op meer woonplezier. U krijgt ‘meer huis’ door het gevoel van ruimte eromheen. En er valt ook echt een huis te kiezen in Meerstad. Verschillende woonwijken met elk een specifiek karakter en de type woningen kenmerken straks het woongebied. Er zijn volop keuzemogelijkheden in Meerstad en dat biedt iedereen de kans om zijn of haar woonideaal te verwezenlijken. In Meerstad voelt iedereen zich thuis.

De Woningen
De woningen danken hun karakter aan de hoogwaardige architectuur en het gebruik van uitgesproken materialen, zoals Ruukki dakbeplating, veel glas met o.a. een glazen hoekpui en metselwerk met verschillende accentvlakken van genuanceerde bakstenen en kunststof kozijnen. De gevelstenen variëren per bouwnummer en zijn in de kleuren: gemêleerd grijs, gemêleerd antraciet en gemêleerd antracietbruin metselwerk.
Bekijk hieronder de basis woningplattegronden en de optievarianten. Indien u specifieke wensen heeft is dit uiteraard bespreekbaar. Zo is een variant met slapen op de begane grond ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.