Nieuwbouw in Meerstad

Wonen in Meerstad betekent wonen in het nieuwste stukje Groningen. Meerstad is omgeven door ruimte, groen en water. Toch ligt de buurt niet ver van de levendige stad Groningen.


Rondom het Woldmeer staan een heleboel nieuwbouwwoningen en daar komen steeds meer bij. Ondanks dat de wijk relatief nieuw is, is er al van alles gaande. Zo is Meerstad trotse bezitter van een eigen ‘ommetje’. Samen met buurdorpen Middelbert en Engelbert heeft de buurt en eigen, korte wandelroute. In 2020 verrijst in Meerstad de eerste supermarkt. Bewoners hoeven dan niet meer naar het hart van Groningen om boodschappen te doen.

Op het Woldmeer kunnen watersportliefhebbers hun hart ophalen. Het grote meer krijgt een intieme sfeer door de verschillende eilandjes die er straks op verschijnen. Niet alleen op het meer is het goed toeven. Zonne-aanbidders of fans van een potje strandvolleybal kunnen op het Meeroeversstrand terecht. Natuur- en kunstliefhebbers zijn op hun plek in het park dat nog wordt gebouwd. Dat wordt het grootste openbare landkunstproject van Nederland.
Lees verder...

Provincie
Groningen

Gemeente
Groningen

Inwoners
200

ABONNEREN OP NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Meerstad